Graffitirens

Vi fjerner effektivt graffitien fra alle facadetyper
Få et tilbudSe vores priser

Få en ren og præsentabel facade

Algefirma udfører graffitirens, så din facade igen fremstår ren og præsentabel. Vi vasker i dybden og fjerner effektivt spor fra graffitiværket.

For nogle få er det kunst, men for virksomheder, butikker, skoler, boligforeninger og mange andre, er graffiti på facaderne IKKE ønskværdigt. Desværre respekterer visse personer ikke, at din ejendom ikke er et lærred til fri afbenyttelse.

Vi klarer alle former for fjernelse af graffiti

Graffiti er i subkulturen opfattet som en kunstform, hvor man maler overflader med spraymaling. Det tegnede motiv kan være alt fra et billede til et ’tag’, hvilket er gerningsmandens signatur.

Graffitiproblemer kan af samme årsag være alt fra et simpelt ’tag’ til et stort maleri – hvormed der kan være stor forskel på de krav, der stilles til graffitirensningen.

Et større billede vil bl.a. have flere lag af maling, hvilket gør det mere genstridig at få afvasket. Vi anbefaler derfor, at du sender os et billede af det område, vi skal rense, så vi kender opgaven og kan give dig et retvisende tilbud.

Du kan vedhæfte billedet via vores kontaktformular, men det er ikke et krav.

Forvent et professionelt resultat

Hos Algefirma har vi stor erfaring med fjernelse af graffiti fra forskellige typer af facader og overflader. Blandt andet:

  • Murstensvægge
  • Beton
  • Glas
  • Jern/stål
  • Eternit
  • Meget mere

Vi vurderer altid overfladens type, så vi kan udføre opgaven uden at slide på facaden – og ved brug af færrest muligt kemikalier, da vi værner om miljøet.

I kraft af vores erfaring, rensemidler og professionelle udstyr, kan vi skabe et flot resultat.

Kontakt os straks for effektiv afvaskning

Har du været udsat for graffiti-hærværk, så kontakt os straks for et uforpligtende tilbud.
Får graffitien lov at sidde, kan det betyde, at den trænger dybere ind i nogle facadetyper, hvilket gør afrensningen vanskeligere og risikerer at danne ’skygger’ selv efter afvask.

Kontakt os derfor hurtigst muligt – udfyld formularen eller ring på tlf. 22 16 50 84.

10 års garanti

Høj kundetilfredshed

100% miljørigtig rens