Fliserens: Få pæne fliser igen

Spar 20 % på behandling af fliserens - Vi renser med 90 grader varmt vand
Få et tilbudSe vores priser

Ønsker du en ren terrasse eller indkørsel?

Algefirma ApS har specialudstyr til rensning af fliser og belægningssten som på en skånsom og miljøvenlig måde fjerner skidt, alger, mos samt flisepest.

Resultater efter en rensning er at alt skidt, alger og flisepest er helt væk. Dine fliser vil se ud som nye. Spildt olie og rustpletter forsvinder dog kun delvist da disse former for pletter som regel altid er trukket helt ind i flisen.

Mange mennesker vælger at bruge en hobby højtryksrenser og selv begynde at rense, dette anbefaler vi ikke. Effekten ved denne form for behandling er kortvarig da overfladen på fliserne ødelægges, og risikoen for begroninger øges.

Ved at vælge en professionel løsning, får du udført arbejdet med specialmaskiner, som på en skånsom måde renser og fjerner alger, mos, flisepest samt andet skidt. Vi holder til i Give, men kører ofte i det meste af Midtjylland: Rundt om Aarhus, Egå, Risskov, Ebeltoft, Grindsted, Billund, Vejle og Horsens osv.

Miljøvenlig behandling

Hos Algefirma ApS tilbyder vi en langsigtet og miljøvenlig løsning. Vi udfører rensning af terrasse-/belægningsfliser, algebehandling og imprægnering der ikke bare sikrer et flot resultat, men også et langvarigt resultat.

Rensningen er samtidig skånsom overfor miljøet, og vil forlænge terrasseflisernes levetid markant.

For at sikre at du får den rette rensning af terrassefliser tilbyder vi en gratis prøverens og opmåling.

Imprægnering af fliser er iflg. os vigtigt.

Hvis man får en fliserens anbefaler vi at man også får en imprægnering af disse efterfølgende, ellers holder resultatet ikke længe.

Vedligehold af dine fliser/belægning efter imprægnering

Vi giver dig 10 års garanti! Det betinger dog en årlig servicebehandling/algebehandling.

Få et uforpligtende tilbud

Lad os ringe dig op! 

Fliserens - Ny

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Imprægnering af Fliser

Efter rensning og algebehandling af fliserne, anbefaler vi at man vælger at imprægnere den nu helt rene overflade. Fliseimprægnering sikrer at flisen bliver langt mere modstandsdygtig, da alger og mos har meget sværere ved at hæfte på overfladen.

Imprægnering minimerer også vandmængden på overfladen, og fliserne er derved mindre sårbare for nye angreb af flisepest, alger samt frost skader.

Hvor længe holder det?

Det kan være svært at sige da der er forskellige faktorer der spiller ind. Det afhænger meget af flisens kvalitet og hvor porøs den er. Derudover hvor meget den udsættes for slid, eksempelvis hvis der er tale om en indkørsel.

Hemmeligheden bag det flotte resultat

Den store hemmelighed er, at der faktisk ikke er nogen hemmelighed. Vi udfører vores fliserensning efter følgende forskrifter:

  1. Først renser vi med 90 grader varmt vand, via en renser som er vinklet 30 grader i forhold til fliserne.
  2. Der skylles med vand, så al snavs er væk.
  3. Vi algebehandler fliserne, så de bliver desinficeret.
  4. Vi lader fliserne tørre.
  5. Der afsluttes med nano behandling, så fliserne er gearet til fremtiden.

Tilbage er blot at nyde det flotte resultat med skinnende fliser, som afviser fremtidig alger og lignende snavs.

Vi garanterer du ikke får flisepest!

Vi giver 10 års garanti mod flisepest! Dette er betinget af at du benytter vores service årligt, så vi kan stå inde for det.
Læs mere om flisepest behandling

Har du brug for en gennemgående fliserens?

Find den pakke der passer dig, og kontakt os via formularen herunder.
Så ringer vi dig op og laver en nærmere aftale.

Fliserens hos Algefirma ApS

Hos Algefirma ApS tilbyder vi et langsigtet flot resultat.

Få et uforpligtende tilbud

Lad os ringe dig op! 

Fliserens - Ny

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Christian Nohns

Indehaver

10 års garanti

Høj kundetilfredshed

100% miljørigtig rens


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function Smush\Core\Parser\str_contains() in /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/parser/class-parser.php:373 Stack trace: #0 /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/parser/class-parser.php(358): Smush\Core\Parser\Parser->sanitize_value('property') #1 /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/parser/class-parser.php(157): Smush\Core\Parser\Parser->is_safe('property') #2 /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/parser/class-parser.php(120): Smush\Core\Parser\Parser->get_element_attributes('<meta property=...', 'https://algefir...') #3 /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/parser/class-page-parser.php(35): Smush\Core\Parser\Parser->get_elements_with_image_attributes('<!DOCTYPE html>...', 'https://algefir...') #4 /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/transform/class-transformer.php(53): Smush in /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/parser/class-parser.php on line 373