Fliserens i Horsens

Spar 20 % på behandling af fliserens - Vi renser med 90 grader varmt vand
Få et tilbudSe vores priser

Har du brug for en fliserensning i Horsens? Få fliserne pæne igen hos Algefirma

Bare rolig – dine fliser skal nok blive pæne igen med vores effektive og skånsomme metode. Uanset om du lige er flyttet ind i et nyt hus, hvor de tidligere ejere ikke har taget godt hånd om fliserne, om du vil gøre din bolig pæn op til et salg, eller om dine fliser slet og ret er blevet forsømt i længere tid, er der hjælp at hente. Vores metode fjerner både flisepest, alger, mos, skidt og møg fra fliserne, så de bliver så flotte som nye igen. Du vil opleve, at det nærmest bliver som at få en ny terrasse, indkørsel eller flisegang, og at både huset og haven straks bliver mere indbydende at se på.

Skal vi hjælpe dig med at få dine fliser pæne igen? Kontakt os, og beskriv kort opgaven – så vender vi tilbage med et attraktivt tilbud på opgaven. Det er naturligvis helt uforpligtende. Vi tilbyder fliserens i Horsens, men kører gerne til hele landet.

Derfor bliver fliserne grimme – og sådan kan fliserens afhjælpe problemet

Undrer du dig også over, hvor de alger, der sætter sig på dine fliser, facade, tag m.v., kommer fra? Alger er mikroorganismer, der ligesom svampesporer trives godt i fugtige miljøer. De forekommer helt naturligt og kan ikke undgås. Jo længere algerne får lov til at blive siddende, jo større skade er der risiko for, at de kan forårsage. De formerer sig, og med tiden kan de æde sig ind i materialet, så det opløses. Det er et stort problem på tagflader, fordi de er dyre at udskifte, men fliser kan koste også mange penge at erstatte.

Nøglen til at bekæmpe alger er vedligeholdelse. Det kræver i første omgang en grundig fliserens, hvor algerne fjernes, og derefter skal overfladen desinficeres og behandles med en algebehandling. Man fjerner simpelthen grundlaget for, at algerne kan trives. Det er den mest effektive fremgangsmåde til at holde dine fliser algefrie.

 

Læs også om vores løsninger inden for tagbehandlinger og facaderenoveringer.

Fliserens Horsens: Sådan gør vi

Der findes mange forskellige metoder til at rense fliser – dog med varierende virkning. Nogle forsøger sig med kemikalier, mens andre bruger koldt vand og knofedt til at fjerne de genstridige alger. Det kan være, at du selv har forsøgt dig med en af metoderne? Problemet er dog, at de ikke er specielt effektive, så algerne enten ikke fjernes 100 %, eller at de kommer igen kort tid efter behandlingen. Metoden med kemikalier er endda skadeligt for miljøet.

Hos Algefirma har vi udviklet en metode, som fungerer hver gang. Den er både effektiv, skånsom over for fliserne og miljøvenlig. Opskriften er simpel: Ved hjælp af høj varme, en stor mængde vand og et lavt tryk får vi dine fliser rene igen. Vandet er 90 grader varmt og skydes ud med 28 liter i minuttet ved hjælp af en renser, der er vinklet 30 grader. Det er altså udelukkende det varme vand og den mekaniske rensning, der fjerner skidtet og algerne. Der er ingen kemikalier involveret og intet slid på fliserne − det sørger den vinklede renser for at undgå.

 

Efter fliserensningen kan du vælge også at få imprægneret fliserne. Det vil vi til enhver tid anbefale. Det er nemlig dét ekstra trin, der gør, at algerne holdes på afstand. Imprægneringen skal friskes op en gang årligt – men så er du også sikker på, at algerne holder sig langt væk for altid. Ved at vælge vores serviceordning slipper du for at skulle huske at imprægnere fliserne. Vi sørger for at gøre det for dig.

 
Book en fliserens i Horsens – det betaler sig 

Måske har du været fristet til at smide dine nuværende fliser ud, fordi det virker for uoverskueligt nogensinde at få dem rene igen. Så kan det være lettere bare at starte forfra og få lagt nye fliser. Men vi garanterer dig: Fliserne skal nok blive flotte og komme til deres ret igen med vores fliserens.

Det er en langt billigere løsning at få dem grundigt renset ned og imprægneret end at købe nye fliser. Det er også hurtigere og mindre besværligt, eftersom vores behandling kan klares på en enkelt dag. Læs mere om flisepest eller se vores priser for fliserens i Horsens.

Har du brug for en gennemgående fliserens?

Find den pakke der passer dig, og kontakt os via formularen herunder.
Så ringer vi dig op og laver en nærmere aftale.

Fliserens hos Algefirma ApS

Hos Algefirma ApS tilbyder vi et langsigtet flot resultat.

Få et uforpligtende tilbud

Lad os ringe dig op! 

Fliserens - Ny

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Christian Nohns

Indehaver

10 års garanti

Høj kundetilfredshed

100% miljørigtig rens


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function Smush\Core\Parser\str_contains() in /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/parser/class-parser.php:373 Stack trace: #0 /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/parser/class-parser.php(358): Smush\Core\Parser\Parser->sanitize_value('property') #1 /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/parser/class-parser.php(157): Smush\Core\Parser\Parser->is_safe('property') #2 /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/parser/class-parser.php(120): Smush\Core\Parser\Parser->get_element_attributes('<meta property=...', 'https://algefir...') #3 /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/parser/class-page-parser.php(35): Smush\Core\Parser\Parser->get_elements_with_image_attributes('<!DOCTYPE html>...', 'https://algefir...') #4 /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/transform/class-transformer.php(53): Smush in /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/parser/class-parser.php on line 373