Algebehandling til firma

Lad Algefirma ApS levere professionel algebehandling til firmaet – altid med fuld tilfredshed!
Få et tilbudSe vores priser

Få en skinnende bygning med effektiv algebehandling af facade, fliser eller tag – naturligvis med 100% grøn og miljørigtig rens!

Uden løbende algebehandling bliver er det svært at undgå alger, skidt og snavs på jeres bygninger. Fordi alger trives i områder med fugt og skygge, vokser de hurtigt frem på tagflader, facader og sokler samt på flisebelagte terrasser og gangstier.
Heldigvis er den grimme belægningstilstand ikke permanent, og I kan igen få en præsentabel front at skilte med til kunder, partnere og ansatte. Det sørger vi for!

Servicetyper:

De grønne, gullige og brune alger er ikke kræsne. De små planteceller formerer sig og gror på særligt fliser, facade og tag. Netop derfor er vores algebehandling til firmaer også målrettet disse services.

Behandling af facaden

Facaderens

Facaden er virksomhedens ansigt udadtil og bør derfor altid se præsentabel ud. Rene facader giver ikke bare et bedre indtryk af bygningen, men signalerer også professionalisme.

Vi fjerner effektivt alger og renser facaden fri for mos, skidt og andet snavs ved brug af nænsomme rensemetoder.

Vi kan desuden afslutte rensningen med en grundig imprægnering. Det sikrer, at alger, mos m.m. ikke kommer hurtigt retur, så bygningen i stedet fremstår ren og velholdt.

Fliserens

Du kender garanteret allerede ordet ’flisepest’. Både alger og flisepest får gangstier og terrasser til at se gamle og kedelige ud. Hvad værre er, så kan forkert selvudført fliserensning resultere i, at man udgraver revner og sprækker i betonfliserne. Det gør det muligt for alger og svamp at vokse frem på ny – i endnu større omfang!

Fliserens bør foretages af professionelle med de rette maskiner til behandlingen. Gerne med en afsluttende imprægnering, så fliserne også er flotte de næste mange sæsoner. Vi hjælper med at holde dine udeområder flotte.

Billede af fliserens
Behandling for alger på tagværk

Algebehandling af tag

Det er vigtigt at få fjernet algerne fra bygningen tag. Ikke blot af kosmetiske årsager, men fordi algernes rødder kan ødelægge tagpladerne og hele taget!

Hvis du kan se alger eller mos på taget, bør du kontakte os med henblik på en grundig algebehandling og rens. Det er trods alt sjovere at forebygge, end at reparere når skaden er sket.

Brug for en firmaaftale?

Har du brug for professionel algebehandling til firma eller søger du en fast serviceaftale?
Vi rådgiver gerne ift. den bedste løsning til virksomheden. Det sikrer flotte facader, fliser m.m., hvilket giver et solidt førstehåndsindtryk.

Kontakt os og hør mere – ring på 22 16 50 84 eller udfyld kontaktformularen herunder.

Få et uforpligtende tilbud

Lad os ringe dig op! 

Fliserens - Ny

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

10 års garanti

Høj kundetilfredshed

100% miljørigtig rens


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function Smush\Core\Parser\str_contains() in /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/parser/class-parser.php:373 Stack trace: #0 /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/parser/class-parser.php(358): Smush\Core\Parser\Parser->sanitize_value('property') #1 /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/parser/class-parser.php(157): Smush\Core\Parser\Parser->is_safe('property') #2 /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/parser/class-parser.php(120): Smush\Core\Parser\Parser->get_element_attributes('<meta property=...', 'https://algefir...') #3 /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/parser/class-page-parser.php(35): Smush\Core\Parser\Parser->get_elements_with_image_attributes('<!DOCTYPE html>...', 'https://algefir...') #4 /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/transform/class-transformer.php(53): Smush in /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/parser/class-parser.php on line 373