Algebehandling til skoler og institutioner

Vi fjerner algerne effektivt og kan imprægnere overfladerne, så alger m.m. ikke vokser hurtigt frem igen.
Få et tilbudSe vores priser

Slip for alger på jeres bygninger og ved udeområder

Algefirma ApS leverer sikker og professionel algebehandling – altid 100% miljøvenligt

Hos Algefirma ApS er vi eksperter i at fjerne alger og få institutioner og skoler til at fremstå flotte og velholdte på ny.

Alger på bygningens facade har i sig selv ingen skadelig effekt for mennesker, men de mange plamager kan udgøre et æstetisk problem. Ikke blot fordi det skaber et dårligt førstehåndsindtryk, men fordi det pakker flotte bygninger ind i grønne, gullige og svampefarvede plamager.

Dertil kan alger på tag og betonsten omkring gangstier, terrasse m.m. skade materialerne. Særligt tagværket er udsat, da algernes rødder kan angribe og forårsage frostsprængninger i tagstenene.
Læg dertil risikoen for personuheld, da alger på fliser og gangområder gør underlaget glattere!

Grøn profil, ingen brug af kemikalier

Ingen ønsker brug af skarpe kemikalier med gennemborende lugte omkring elever og studerede. Derfor anvender vi udelukkende 100% miljørigtig rens, når vi udfører algebehandlinger for skoler og institutioner.

Den grønne tilgang passer ikke blot til skolernes ånd og nutidens klimavenlige fokus, men sikrer at der aldrig anvendes produkter, som er farlige at omgås og indånde.

I stedet leverer kombinationen af professionelt udstyr og specialudviklede rensemidler et partnerskab, som får facade, tag og fliser til at fremstå mere velholdte og præsentable.

3 gode grunde til at vælge Algefirma ApS

Når du kontakter Algefirma ApS, kan du altid forvente:

  • Høj kundetilfredshed – Vi leverer resultater, der skaber et langvarigt samarbejde
  • 100% miljørigtig rens – Vi anvender bionedbrydelige midler til glæde for mennesker og natur
  • 10 års garanti – Vi giver 10 års garanti på fliseimprægnering, hvis du tegner en serviceaftale
Algebehandling til skoler m.m.
Før og efter billede af renset facade
Tag bliver behandlet for alger

Kontakt os her

Ønsker du et tilbud på professionel algebehandling til skole eller institution? Så kontakt os for nærmere information eller rådgivning.

Kontakt os og hør mere – ring på 22 16 50 84 eller udfyld kontaktformularen herunder.

Få et uforpligtende tilbud

Lad os ringe dig op! 

Fliserens - Ny

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

10 års garanti

Høj kundetilfredshed

100% miljørigtig rens


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function Smush\Core\Parser\str_contains() in /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/parser/class-parser.php:373 Stack trace: #0 /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/parser/class-parser.php(358): Smush\Core\Parser\Parser->sanitize_value('property') #1 /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/parser/class-parser.php(157): Smush\Core\Parser\Parser->is_safe('property') #2 /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/parser/class-parser.php(120): Smush\Core\Parser\Parser->get_element_attributes('<meta property=...', 'https://algefir...') #3 /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/parser/class-page-parser.php(35): Smush\Core\Parser\Parser->get_elements_with_image_attributes('<!DOCTYPE html>...', 'https://algefir...') #4 /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/transform/class-transformer.php(53): Smush in /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/parser/class-parser.php on line 373