Facaderens til firma

Få en ren facade, der signalerer professionalisme overfor ansatte og interessenter. Vi renser miljørigtigt og effektivt!
Få et tilbudSe vores priser

Hvad siger facaden om jeres virksomhed? Få miljørigtig facaderens, der sikrer et pletfrit førstehåndsindtryk!

Hos Algefirma ApS er vi ikke bange for at få beskidte fingre – faktisk er vi dybt specialiserede i det. Vi tilbyder effektiv facaderens til firmaer, som ønsker en præsentabel bygning og kender til betydningen af et godt førstehåndsindtryk.

Vi er naturligvis ubarmhjertige overfor skidt og snavs, men nænsomme overfor miljøet – alle løsninger er effektive, men med en grøn profil.

Facaderens og algebehandling

Facaden er jeres ansigt udadtil. Men sender den uheldige signaler eller fortæller den historien om en dybt seriøs virksomhed?

Algefirma ApS hjælper jer med at forvandle fronten fra forfærdelig til formidabel – uanset størrelsen på jeres bygning.

Vi anvender udelukkende professionelt specialudstyr, der sikrer en total rengøring af facaden uden at beskadige den. Korrekt behandling er essentielt, da forkert håndtering kan skade facaden og gøre den mere modtagelig over for alger, skidt og snavs.

Vil tilbyder:

Rens og imprægnering

Ved facaderens med imprægnering får du en pæn og ren facade, der er beskyttet de næste mange år. Vi anvender effektivt specialudstyr og miljøvenlig sæbe, hvorefter vi afslutter med en imprægnering.

Imprægneringen forsegler det flotte resultat og giver facaden en vand- og smudsafvisende egenskab.

Algebehandling af facaden

For en mere dybderensende løsning tilbyder vi algebehandling af facaden. Dette er en desinficering, hvor vi igen anvender specialudviklet rens og nedbryder alger, svamp og mos – samt effektivt fjerner de gule og grønlige plamager fra mikroorganismerne.

Begge løsninger kan kombineres for total rengøring inkl. algebehandling – den perfekte facaderens til firma og erhverv.

Facade med algevækst
Rensning af tag
Billede af algebehandlet facade

Få en fast serviceaftale

Hos Algefirma ApS er vi vant til at rengøre store bygninger og sikre flotte facader, såvel som flisebelagte udeområder og tagværk for virksomheder og industri.
Vi indgår derfor også gerne i en fast aftale, hvor vi vedligeholder med rens og evt. algebekæmpelse, så du altid ved, virksomheden fremstår præsentabel.

Kontakt os og hør mere – ring på 22 16 50 84 eller udfyld kontaktformularen herunder.

Få et uforpligtende tilbud

Lad os ringe dig op! 

Fliserens - Ny

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

10 års garanti

Høj kundetilfredshed

100% miljørigtig rens