Algebehandling der virker

Vil du gerne have et tag fri for alger og mos, og samtidig få en bedre og længere levetid på dit tag?
Få et tilbudSe vores priser

Algebehandling – Erhverv

Ring eller skriv for et uforpligtende tilbud. Vi kommer gerne ud og måler op og giver fast pris på din/jeres algebehandling af firmaer, skoler/institutioner og boligforeninger.

  • Priser fra 2,50 kr, excl. moms/m².
Vi kører ofte i disse områder (klik her)
Vi løser ofte opgaver for kunder i Give, Brande, Nørre Snede, Grindsted, Sdr. Omme, Vejle, Kolding, Herning, Jelling, Bredsten, Silkeborg, Ikast, Billund, Viborg, Ringkøbing, Randers, Holstebro, Århus, Skive, Middelfart og Esbjerg men tager også opgaver ind fra resten af landet.

Algebehandling – Privat

Vi kender til når taget bliver angrebet af alger og efterlader det med et grimt, grønt skær.

Er taget allerede angrebet af begroninger eller grimme belægninger, så kan det stadig reddes, da algebehandlingen både forebygger og nedbryder.

Hvis man derimod bare lader det stå til, vil dette begynde at nedbryde taget. Undgå dette med en algebehandling og forlæng dit tags levetid og udseende.

Vi tilbyder typisk desinficering / algefjerner på følgende steder

  • Algebehandling af tag
  • Algebehandling af facader
  • Algebehandling af murværk
  • Algebehandling af træværk (ved hårdttræs-terrasser anbefaler vi rensning og imprægnering)
  • Algebehandling af belægningssten
  • Algebehandling af fliser

Vi kommer ikke i morgen!

Vi kommer ud til dig og udfører algebehandlingen så længe der ikke er dags- og nattefrost. Vi planlægger løbende vores arbejde og du vil få besked om hvornår vi forventer at kunne komme til dig. Senest dagen før vi udfører arbejdet hos dig, sender vi dig en mail/sms om at vi er på vej. Du skal normalt forvente at vi kommer til dig indenfor 2-6 uger.

Du behøver ikke være hjemme. Hvis vi skal behandle fliser og terrasse, vil det naturligvis være belejligt hvis der ikke står for mange ting, som så ikke kan behandles.

Vi kan normalt ikke oplyse præcis hvornår vi kommer, da det også afhænger af vejret. Er der udsigt til regn, udskyder vi behandlingen. Din behandling vil nemlig virke bedst, hvis det får lov at tørre minimum 1 time.

Når algebehandlingen er udført, sender vi pr. mail din faktura. Det er samtidig din garanti. Skulle desinficeringen ikke virke efter hensigten, så kommer vi og desinficerer igen. Du skal dog have lidt tålmodighed, da det kan tage op til 6 måneder før det endelige resultat kan ses.

Med vores udstyr kan vi desinficere tage op til 8 meters højde uden brug af lift. Vi påfører et lag af algedræbende væske, som hurtigt trænger ind i algerne. Det anvendte algemiddel tager både gule og grønne alger.

Vælger du abonnement med enten hver eller hver andet år, hvor besparelser kan opnås (se under priser) skal abonnementet opsiges senest 31/12 for den kommende sæson.

Algebehandling udført på ens private adresse eller i sommerhuset er også fradragsberettiget.

Hvordan fungerer en algebehandling?

Vi sprøjter en væske på taget, som nedbryder spor og mikroorganismer, for så at nedbryde dem langsomt. Efter endt behandling vil der typisk gå 2-10 måneder før den fulde effekt kan ses.

Algebehandling er også velegnet til indkørsler, terrasser og lign.

Vil du gerne have et tag fri for alger og mos, og samtidig få en bedre og længere levetid på dit tag?

Algebehandling hos Algefirma ApS

Hos Algefirma ApS tilbyder vi et langsigtet flot resultat.

Brug for en gennemgående algebehandling?

Udfyld formularen herunder og så ringer vi dig op!

Algebehandling
Billede opload

Maximum file size: 10MB

Accept *

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

 

Hvordan virker algebehandling?

Algebehandlingen indebærer påføring af et skumlag, som nedbryder og fjerner alger og mikroorganismer over tid. Effekten af behandlingen kan normalt ses fuldt ud efter 6 måneder.

Hvad kan jeg få algebehandlet?

Vi tilbyder algebehandling af tag, facader, murværk, træværk (ved hårdttræs-terrasser anbefales rensning og imprægnering), belægningssten og fliser. Det er en effektiv løsning til at fjerne alger og bevare et pænt udseende samt forlænge levetiden på overfladerne.

Hvornår kommer I ud for at udføre algebehandlingen?

Vi planlægger vores arbejde løbende, og du vil modtage besked om forventet tidspunkt via mail/sms senest dagen før arbejdet udføres. Vi forsøger normalt at være hos dig inden for 2-6 uger. Bemærk, at vi kun udfører behandlingen, når der ikke er dags- og nattefrost.

Skal jeg være hjemme, når I udfører algebehandlingen?

Du behøver ikke være hjemme under behandlingen. Dog vil det være belejligt, hvis der ikke står for mange ting på fliser og terrasser, da de skal være tilgængelige for behandlingen.

Hvad sker der efter algebehandlingen, og hvordan fungerer garantien?

Efter behandlingen sender vi dig både fakturaen og din garanti. Hvis algebehandlingen ikke opnår det forventede resultat, vil vi komme og udføre en ny behandling. Bemærk, at det kan tage op til 6 måneder, før det endelige resultat bliver synligt. Hvis du ikke er hjemme ved afslutningen af behandlingen, vil vi sende dig et billede som dokumentation for, at vi har udført arbejdet.

10 års garanti

Høj kundetilfredshed

100% miljørigtig rens


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function Smush\Core\Parser\str_contains() in /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/parser/class-parser.php:373 Stack trace: #0 /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/parser/class-parser.php(358): Smush\Core\Parser\Parser->sanitize_value('property') #1 /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/parser/class-parser.php(157): Smush\Core\Parser\Parser->is_safe('property') #2 /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/parser/class-parser.php(120): Smush\Core\Parser\Parser->get_element_attributes('<meta property=...', 'https://algefir...') #3 /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/parser/class-page-parser.php(35): Smush\Core\Parser\Parser->get_elements_with_image_attributes('<!DOCTYPE html>...', 'https://algefir...') #4 /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/transform/class-transformer.php(53): Smush in /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/parser/class-parser.php on line 373