Firma profil

Vores mål er at levere specialiserede serviceprodukter, som henvender sig eksklusivt til Private og Erhverv

Få et tilbudSe referencer

Algefirma ApS

Vi er en virksomhed som ønsker et samarbejde med virksomheder og private som ved, hvad der i dag kræves af professionel algebehandling og fliserens. Vores leverandører skal være i stand til at levere de bedste produkter ud fra vores kvalitet og miljømæssige specifikationer.

Algefirma ApS har fokus på service, tillid og kvalitet. Løbende kvalitetskontrol og en god kontakt med kunden. Vi henvender os til små og mellemstore virksomheder, samt private.

Målsætning

  • Går efter resultater og udvikling til glæde for private og virksomheder.
  • Skal være kendt som en stabil og fleksibel partner, når det drejer sig om service. Vi lægger stor vægt på troværdighed i relationerne til vore kunder.

Denne overordnede målsætning opnår vi ved at:

  • Fastholde aftaler og bevare en god og tæt kontakt med vores kunder.
  • Være en god og interessant arbejdsplads for vore medarbejdere.
  • Være kendt som ordholdende servicepartnere
Vi kører ofte i disse områder (klik her)

Områder hvor vi tilbyder vores service: Brande, Give, Herning, Ikast og Vejle samt resten af Jylland, Fyn og Sjælland.

Hos Algefirma ApS

Er målet at levere specialiserede serviceprodukter, som henvender sig eksklusivt til:

  • Privat
  • Erhverv

10 års garanti

Høj kundetilfredshed

100% miljørigtig rens


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function Smush\Core\Parser\str_contains() in /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/parser/class-parser.php:373 Stack trace: #0 /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/parser/class-parser.php(358): Smush\Core\Parser\Parser->sanitize_value('property') #1 /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/parser/class-parser.php(157): Smush\Core\Parser\Parser->is_safe('property') #2 /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/parser/class-parser.php(120): Smush\Core\Parser\Parser->get_element_attributes('<meta property=...', 'https://algefir...') #3 /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/parser/class-page-parser.php(35): Smush\Core\Parser\Parser->get_elements_with_image_attributes('<!DOCTYPE html>...', 'https://algefir...') #4 /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/transform/class-transformer.php(53): Smush in /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/parser/class-parser.php on line 373