Effektiv facaderens

Spar 20 % på facaderensning - Vi renser med 90 grader varmt vand
Få et tilbudSe vores priser

Professionel rensning af alle overflader

Facaden hører til det første, man ser på private hjem, institutioner og erhvervsbygninger. Derfor er den også altafgørende for førstehåndsindtrykket.

Med en grundig facaderens fra Algefirma slipper du for den kedelige fortælling om beskidte overflader med skidt eller grønligt algeskær. I stedet får du frisket facaden eventyrligt flot op – med mulighed for efterbehandling, der forlænger det flotte resultat. Kontakt os på telefon 22 16 50 84 og få et godt tilbud!

Vi bekæmper skidt og snavs, men værner om miljøet

Når vi bekæmper skidt, snavs og alger på facader, anvender vi udelukkende specialudstyr og miljørigtige produkter, som sikrer korrekt behandling af overfladen. Det er ekstremt vigtigt, da forkert håndtering kan skabe yderligere grobund for skidt, som smudser facaden til.

Vores udstyr består af særlige rensestationer, børster, lanser og andet, som gør det muligt at rengøre effektivt i dybden såvel som højden – uden brug af stillads m.m., hvilket giver dig en endnu bedre pris.

Vi tilbyder:

Rens og imprægnering

Vi sikrer dig en grundig facaderens, hvortil vi imprægnerer. Det betyder, at din facade er beskyttet flere år frem, fordi imprægneringen har en vand- og smudsafvisende egenskab.

Det flotte resultat holder ganske enkelt længere, og du kan nyde synet af en pæn bygning. Imprægneringen betyder også, at du kan spare penge på facaderensningen de følgende år.

Algebehandling

En facaderens med samtidig algebehandling er et højlydt farvel til de mikroorganismer, som hærger på overfladerne.

Vi foretager en dybderensning med specialudviklet rensemiddel, der nedbryder alger, mos og svamp. Alle plamager fjernes, inden vi anvender en beskyttende imprægnering, som modvirker mikroorganismernes vækstbetingelser.

Bestil facaderens her

Facaden er en del af ansigtet udadtil.

Giv det bedste indtryk med en ren og frisk overflade. Vi tilbyder facaderens til både firmaer, skoler/institutioner og boligforeninger.

Udfyld formularen eller kontakt os på telefon 22 16 50 84 og få et godt tilbud!

Facaderens før og efter

Brug for et tilbud?

Udfyld formularen herunder og så ringer vi dig op!

Facaderens
Billede opload
Størst tilladte upload: 10MB
Accept *

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

10 års garanti

Høj kundetilfredshed

100% miljørigtig rens