Behandling af flisepest

Vores effektive flisepestbehandling fjerner alt flisepest – og giver 10 års garanti
Læs om fliserens

Flisepestbehandling: Få et øjeblikkeligt visuelt løft

Har dine fliser fået en grå- eller grønlig belægning? Det skyldes flisepest, som er en algeform, der angriber fliser og trives godt i vores tempererede, våde klima. Flisepest giver fliserne et kedeligt, spættet udseende – og får algerne lov til at udvikle sig over længere tid, kan de få selv de rødeste fliser til at se mørkegrå ud.

Det kan virke som en uoverkommelig opgave at skulle i gang med en flisepestbehandling, da flisepest kan være svært at slippe af med på egen hånd. Måske har du allerede forsøgt med rensning af flisepest uden held? Med professionel hjælp fra Algefirma slipper du for at kæmpe med de algeramte fliser, og du er garanteret, at skidt, alger, mos og flisepest fjernes takket være vores effektive – men skånsomme – behandling af flisepest.

Efter flisepestbehandlingen vil du opleve, at indkørslen, terrassen eller flisegangen ser ud som ny, og at hele huset har fået et øjeblikket visuelt løft. Denne synlige forbedring er den afgørende fordel ved at investere i en behandling af flisepest, og du vil tydeligt kunne se forskellen før og efter behandlingen.

Sådan foregår vores flisepestbehandling

Hos Algefirma ApS tilbyder vi en langsigtet og miljøvenlig løsning. Vi udfører rensning af terrasse-/belægningsfliser, algebehandling og imprægnering der ikke bare sikrer et flot resultat, men også et langvarigt resultat.

Rensningen er samtidig skånsom overfor miljøet, og vil forlænge terrasseflisernes levetid markant.

For at sikre at du får den rette rensning af terrassefliser tilbyder vi en gratis prøverens og opmåling.

  • Aftale på plads Du får et tilbud på opgaven, og vi aftaler et tidspunkt for udførelsen af behandlingen.
  • Klargøring Husk at rydde området, som skal behandles. Når vi er ankommet med Algefirmabilen til din adresse, begynder vi med at måle området op, så der ikke opstår tvivl ifm. antal af behandlede kvadratmeter. Derefter skal vi have adgang til vand og muligvis elektricitet.
  • Afrensning Behandlingen sættes i gang. Snavs og flisepest fjernes mekanisk ved at afrense området med 90 grader varmt vand. Det gør vi via en renser, som er vinklet 30 grader og dermed er skånsom overfor fliserne.
  • Skylning Fliserne skylles for det afrensede snavs og flisepest, og de oprindelige fliser træder frem.
  • Algebehandling Næste trin er, at fliserne algebehandles og desinficeres, så eventuelle algesporer dør. Herefter skal fliserne tørre.
  • Imprægnering Det afsluttende trin består af at imprægnere de helt rene fliser, så de er modstandsdygtige over for flisepest i fremtiden. Vi anbefaler altid en imprægnering af fliserne, for dermed holdes det flotte resultat så længe som muligt.

Få et uforpligtende tilbud

Lad os ringe dig op! 

Fliserens - Ny

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

10 års garanti på behandling af flisepest: Vælg vores serviceordning

Vi giver dig 10 års garanti på din flisepestbehandling, hvis du vælger vores serviceordning (uden binding). Serviceordningen indebærer, at vi en gang årligt giver dine fliser en svag algebehandling. Med denne ordning er du sikker på, at du er fri for flisepest de næste 10 år – som minimum. Og hvis der skulle komme antydninger af alger, er de meget lette at fjerne grundet imprægneringen.

Få et godt tilbud på en flisepestbehandling inklusiv serviceordning

Holdbarheden af en flisepestbehandling

Uden imprægnering har behandling af flisepest en begrænset holdbarhed, da algerne vil have fri adgang til fliserne. Du får dermed den bedste og mest langtidsholdbare løsning ved at tilvælge imprægnering.

Der er også andre ting, der spiller ind på holdbarheden. Hvis fliserne eksempelvis overvejende er placeret et solrigt sted, er det en fordel, fordi det giver algerne dårligere levevilkår. Derudover er der også forskel på flisers kvalitet, og nogle er mere porøse og dermed mere modtagelige overfor alger end andre.

Hvorfor vælge Algefirma til behandling af flisepest?

Vi har mange års erfaring med rensning af flisepest, og vores fremgangsmåde virker hver gang.

Effektiv og miljøvenlig behandling af flisepest

Vores flisepestbehandling er effektiv, men efterlader ingen spor på hverken fliser eller de omkringliggende arealer. Græs, buske og bede bliver ikke påvirket af behandlingen, da vi udelukkende anvender skånsomme metoder og miljørigtige produkter. Læs mere om, hvordan vi overholder lov- og miljøkrav.

Din tilfredshed er vores største motivation

At få renset sine fliser er prikken over i’et, som får uderummet til at hænge sammen. Når vi udfører behandlingen af flisepest, er det altid med udgangspunkt i, at du skal være glad for resultatet. Hvis du mod forventning ikke er tilfreds, er du altid velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning.

Se mere om vores behandling af fliserens

Har du brug for en gennemgående behandling af flisepest?

Find den pakke der passer dig, og kontakt os via formularen herunder.
Så ringer vi dig op og laver en nærmere aftale.

Fliserens hos Algefirma ApS

Hos Algefirma ApS tilbyder vi et langsigtet flot resultat.

Få et uforpligtende tilbud

Lad os ringe dig op! 

Fliserens - Ny

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Christian Nohns

Indehaver

10 års garanti

Høj kundetilfredshed

100% miljørigtig rens


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function Smush\Core\Parser\str_contains() in /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/parser/class-parser.php:373 Stack trace: #0 /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/parser/class-parser.php(358): Smush\Core\Parser\Parser->sanitize_value('property') #1 /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/parser/class-parser.php(157): Smush\Core\Parser\Parser->is_safe('property') #2 /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/parser/class-parser.php(120): Smush\Core\Parser\Parser->get_element_attributes('<meta property=...', 'https://algefir...') #3 /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/parser/class-page-parser.php(35): Smush\Core\Parser\Parser->get_elements_with_image_attributes('<!DOCTYPE html>...', 'https://algefir...') #4 /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/transform/class-transformer.php(53): Smush in /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/parser/class-parser.php on line 373