Leder du efter professionel fliserens i Århus?

Spar 20 % på behandling af fliserens - Vi renser med 90 grader varmt vand
Få et tilbudSe vores priser

Algefirma ApS i Give tilbyder fliserens i Aarhus og hele Midtjylland

En professionel fliserens kan få dine fliser til at se ud som nye

Er du træt af at se på spættede fliser på terrassen, i indkørslen eller på flisegangen? Fliser, der er dækket af alger, er triste at se på. Det kan være, at du selv har prøvet at komme algerne til livs, men uden det rigtige udstyr kan de være svære at få bugt med. Måske har du endda overvejet at få skiftet fliserne ud med nogle helt nye. Det er slet ikke sikkert, at det er nødvendigt. Med en professionel algerens kan du få flotte fliser igen.

Kontakt os, hvis vi skal give dig et godt tilbud på fliserens i Århus.

Fliserens Århus: Derfor skal du investere i at få renset fliserne 

En flot belægning er virkelig en fryd for øjet og kan have stor indflydelse på, hvordan din ejendom tager sig ud. Det kan naturligvis have betydning, hvis du skal sælge din ejendom, men det kan bestemt også være til stor glæde for dig selv at nyde morgenkaffen eller aftensmaden på en flot og algefri terrasse. Ligesom det også er rart at komme hjem og parkere i en indkørsel, hvor fliserne ser ud som nye.

 Alger trives i fugtige miljøer. De formerer sig og udover at give fliser et kedeligt spættet udseende kan de over tid også gøre skade på det materiale, som de sidder på. Der er derfor flere gode grunde til at få fliserne renset.

Fliserens trin for trin

I Algefirma ApS bruger vi specialudstyr, der sikrer en effektiv og alligevel skånsom fliserens, der samtidig er miljøvenlig.

Effektiv fliserens med varmt vand

Når vi renser dine fliser, bruger vi ingen kemikalier, men 90 grader varmt vand i en renser, der er vinklet 30 grader for at undgå slid på fliserne. Renseren skyder 28 liter vand ud i minuttet, og det varme vand og den mekaniske rensning giver dine fliser nyt liv helt uden brug af kemikalier. Efter rensningen bliver fliserne skyllet rene for alt skidt, snavs og alger, og derefter får de en algebehandling, så eventuelle algesporer dør.

Imprægnering er vigtig for et længerevarende resultat

Når fliserne er rene og tørre, anbefaler vi imprægnering for at undgå nye algeangreb. Imprægneringen gør det sværere for algerne at sætte sig fast på fliserne og mindsker også vandmængden på flisernes overflade, så de ikke så let angribes.

En gang om året skal fliserne desinficeres, for at de holder sig flotte. Hos Algefirma ApS tilbyder vi en serviceordning, hvor vi kommer og gør det for dig. Så behøver du ikke at huske på det.

Inden vi går i gang

Inden vi ankommer på det aftalte tidspunkt, skal du naturligvis sørge for, at det område, der skal renses, er ryddet og klar. Vores behandling påvirker ikke de omkringliggende områder, så du skal ikke være nervøs for, om græsplænen, buskene og bedene bliver beskadigede. Inden vi går i gang, måler vi op, så vi ved præcis, hvor mange kvadratmeter der skal renses.

 

Algerens ApS tilbyder 10 års garanti mod flisepest

Hvis du vedligeholder dine fliser efter imprægnering med en årlig servicebehandling/algebehandling af os, giver vi 10 års garanti mod flisepest.

Effektiv, miljøvenlig og skånsom fliserens i Aarhus og hele Midtjylland

Vi udfører fliserens i Århus og hele Midtjylland. Vores kunder er både virksomheder og private.

Hos Algerens ApS har vi mange års erfaring med fliserens. Høj kvalitet og kundetilfredshed er kerneværdier i vores arbejde. Udover fliserens tilbyder vi også algebehandling af tage og facaderens. 

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere, om hvad vi tilbyder, eller hvis du ønsker et uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud på fliserens i Midtjylland.

Har du brug for en gennemgående fliserens?

Find den pakke der passer dig, og kontakt os via formularen herunder.
Så ringer vi dig op og laver en nærmere aftale.

Fliserens hos Algefirma ApS

Hos Algefirma ApS tilbyder vi et langsigtet flot resultat.

Få et uforpligtende tilbud

Lad os ringe dig op! 

Fliserens - Ny

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Christian Nohns

Indehaver

10 års garanti

Høj kundetilfredshed

100% miljørigtig rens