Naturpleje

Effektiv og skånsom naturpleje
Få et tilbudSe vores priser

Få udført naturpleje på græsarealer

Få udført naturpleje på områder med højt græs, planter, små træer etc. Vores kompakte klipper kræver ikke ekstra udgift til lastvognstransport, og efterlader ikke grimme kørespor på græsarealerne.

Hos Algefirma udfører vi naturpleje for f.eks. kommuner, boligforeningen, erhverv, landbrug, rideskoler, golfanlæg og alle andre, der ønsker deres græsarealer klippet.

Med vores maskine kan vi tilmed klippe skråninger på skranter med en hældning på op til 35 grader, så det ikke kun er det flade areal, der fremstår flot.

Algefirma giver dig flere fordele

Hos Algefirma tilbyder vi naturpleje med mange fordele.

35 grader

Vi kan klippe på skråninger med op til 35 graders hældning.

Meget mobil

Maskinen kommer lettere omkring kontra f.eks. en traktor. Dermed kan vi også klippe helt ind under træer m.m.

Sporløs

Vores maskine efterlader ikke kørespor på arealet, så det også fremstår pænt efter klipningen.

Klipning af små træer

Maskinen klipper også planter og små træer i højden op til 4 cm. Perfekt til naturområder, der skal tæmmes i bevoksningen.

Spar fragten

Vi fragter vores maskine på egen trailer – modsat mange virksomheders større maskiner, som transporteres med lastbil. Det betyder, at du som kunde kan spare flere tusinde kroner på disse omkostninger.

Du får med andre ord en løsning, der klarer både flade og skrå arealer og samtidig kan spare dig penge.

Bemærk desuden, at klipperen måler 2 x 2,70 meter, hvilket gør den effektiv på selv store naturområder.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du behov for at få ryddet ved græsarealer eller naturområder, er du velkommen til at kontakte os. Vi spørger gerne ind til opgaven og giver et uforpligtende tilbud.

Kontakt os ved at udfylde formularen eller ring direkte på tlf. 22 16 50 84.

10 års garanti

Høj kundetilfredshed

100% miljørigtig rens


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function Smush\Core\Parser\str_contains() in /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/parser/class-parser.php:373 Stack trace: #0 /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/parser/class-parser.php(358): Smush\Core\Parser\Parser->sanitize_value('property') #1 /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/parser/class-parser.php(157): Smush\Core\Parser\Parser->is_safe('property') #2 /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/parser/class-parser.php(120): Smush\Core\Parser\Parser->get_element_attributes('<meta property=...', 'https://algefir...') #3 /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/parser/class-page-parser.php(35): Smush\Core\Parser\Parser->get_elements_with_image_attributes('<!DOCTYPE html>...', 'https://algefir...') #4 /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/transform/class-transformer.php(53): Smush in /var/www/algefirma.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-smush-pro/core/parser/class-parser.php on line 373